Onlinekurs God Balans

Onlinekurs God Balans

Aktuell status
Ej anmäld
Pris
Länkad knapp
Kom igång
Denna kurs är för närvarande stängd

Hej och välkommen till God Balans Onlinekurs!

Kanske gick du vår Prova-på kurs? I denna kursen kommer vi mera djupgående gå igenom om allt möjligt angående viktminskning och hur just du ska lyckas med det, en gång för alla. Alla lektioner kommer att finnas i både video och text-format. Glöm inte att det finns mer material i texten än vad det gör i våra videor, så se till att inte missa något där! I våra videor gör vi utrdrag av allt det som står i texterna för att du också ska ha möjligheten att lyssna på våra lektioner. 

Det kommer också finns uppgifter till lektionerna. Se till att verkligen göra dessa uppgifter. De kommer att hjälpa dig att sätta igång på riktigt. Glöm inte heller att vi finns på facebook. Det är en sluten grupp, det är alltså bara du och de andra som går kursen som är med där och kan läsa vad vi andra skriver. Det är självklart frivilligt att gå med där, men vi tror det kan vara en bra hjälp på vägen. 

Vi på God Balans önskar dig ett stort lycka till!

  • I del 1 av onlinekursen kommer du att få genomföra ett test. Du kommer få ett testsvar som är anpassat efter dina svar. Det innebär att du får lättare att fokusera på det som är viktigt för just dig.
  • I del 2 fokuserar vi på din målbild. Du får också ifrågasätta din egna målbild. Kanske du kommer att förändra den från det mål du först tänkte dig. Vi kommer också be dig att sluta med att sluta med allting och istället lägga till. Och så presenterar vi Tommy…….
  • I del 3 – Är du sötsugen, eller hungrig på riktigt? Kan du gå över lik när du blir riktigt sugen? Här går vi igenom de vanliga och stora fallgroparna.
  • I del 4 kommer vi till frågan, hör du till dem som älskar eller hatar att träna? Vi ger dig 10 minuterskortet och 14 fantastiska motivations-fakta. Du kommer inte vilja avstå!
  • I del 5 kommer vi att gå igenom hur man klarar både examen, födelsedag och vigsel på en och samma gång. Utan att överäta. Utan att tycka att hela veckan är förstörd. Och ändå ha roligt och kunna fira.
  • I del 6 talar vi om hur sömnen och vätskeintag påverkan din övervikt och vilka hinder som kan få dig att göra avsteg från ditt uppsatta mål.
  • I del 7, den sista delen, har vi kommit fram till målet. Eller, för vissa, delmålet. Nu går vi igenom hur du orkar fortsätta på den inslagna vägen och hur du kommer att hålla det mål du har satt upp. Vi ger dig rätt förutsättningar och rätt verktyg inför framtiden.
Du får 7 kursdelar som består av PDF:filer samt delvis video-inspelat material. Du får också tillgång till en sluten facebook-sida där du får träffa andra deltagare. På facebook-sidan ”God Balans Onlinekurs” kommer även God Balans regelbundet hälsa på och ge svar på vanliga frågor. Möjlighet att införskaffa God Balans produkter finns via hemsidan. Där finns också faktamaterial samt FAQ frågor med svar.
På vår slutna facebook-sida kommer vi regelbundet finns till hands och svara på vanliga frågor. Passa på att använda sidan till att ta hjälp av varandra, sporra och motivera dig själv och andra. Individuell rådgivning omfattas inte av denna kurs.